Entertainment en Catering zijn enorm belangrijk. Het slagen van een goed evenement hangt in 80% van de gevallen af van de kwaliteit van het eten, drinken en de muzikale omlijsting. Ook dit moet maatwerk zijn. Of het gaat om een spetterende party, een cultureel festival, een netwerkborrel of een gezellig bedrijfsevenement. Het zijn de aankleding, het programma en juiste entertainment die de sfeer en uw evenement tot een succes maken!

Home Evenementen adviseert haar relaties graag bij het samenstellen van het programma, de keuze van de locatie en het vastleggen van de artiesten.

Natuurlijk mag catering niet ontbreken bij een feestelijke gelegenheid. Het is een breed begrip. Onder catering kan een drie-gangen menu verstaan worden, maar ook alleen een hapje met een drankje kunnen soms de lading dekken. In dit kader beschikken we met onze Home Catering over een breed scala aan mogelijkheden. Home Catering werkt accuraat en levert uitsluitend producten van hoge kwaliteit, want natuurlijk is alleen het beste goed genoeg voor u en uw gasten.

Kom eens langs tijdens een van onze eigen producties en maak kennis met de manier waarop wij werken.

Op onze agenda (zie facebook.com/homeevenementen) vindt u een overzicht met al onze activiteiten en eigen producties voor het komende jaar.motown-5