Hart4Krimpen Gala

Hart4Krimpen, een benefietgala voor het goede doel

Het sportcomplex van DCV aan het Waalplantsoen in Krimpen aan den IJssel is op 18, 19, 25 en 26 augustus a.s. dé plek voor een spraakmakend 4-daags muziekgala vol interactie, entertainment, workshops, eten, drinken, exposities en ‘pop-up’ verrassingen.

Hart4Krimpen is een uniek festival met veel gezichten en topartiesten. Het programma start op vrijdag 18 augustus met Hart4Bingo, een avondvullend programma met prachtige prijzen en leuk entertainment. De presentatie is in handen van musicalster Mariska van Kolck, bekend van radio, tv en het theater.

Op zaterdag 19 augustus, 13.00 uur, zetten we het gala voort met Hart4Blues, een spectaculair Bluesprogramma. Kosten noch moeite zijn gespaard om met een geweldige line-up op de proppen te komen. We mogen stellen dat we met het boeken van o.a. Ralph de Jong, Detonics Joey Blu & the BlueZbones en de Dynamite Blues Band een aantal top-acts in huis hebben gehaald.

Het programma wordt op vrijdag 25 augustus om 17.00 uur vervolgd met Hart4Hollandstalig, een weergaloos meezingfestijn met o.a Wolter Kroes, Alex, Andrew Dean, Dries Roelvink en Trafassi.

Maar er is meer want op zaterdag 26 augustus starten we de laatste dag van ons programma om 13.00 uur met onze Tour du Jour Benefiet Rally. Genieten tijdens een mooie tourrit met de auto. Dat is waar de rally voor staat. Samen met uw partner, beste vrienden, familie of zakenrelaties rijden over de mooiste wegen in de omgeving.

Een bijzondere competitie in de vorm van ouderwets kaartlezen zorgt voor de uitdaging en het plezier. Maar we laten u natuurlijk niet verdwalen. Het blijft immers een gezellige tourrit. Moderne auto’s, young-timers, klassieke auto’s, 4×4’s, sportcars, cabrio’s, mini-vans en oldtimers. Alle voertuigen zijn welkom!

Het recept voor de dag is een vermakelijke tourrit van ca. 100 km. Tijdens de rally draait het absoluut niet om snelheid maar meer om kennis, oriëntatievermogen, handigheid en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. Je rijdt je eigen auto, zorgt voor de brandstof en een of meer gezellige passagiers. Wij zorgen voor de rest!

Aan het eind van de rit druppelen de deelnemende equipes binnen. Daarna start het laatste onderdeel van ons Hart4Krimpen Gala, Soul Factory Krimpen. Deze ultieme discoparty komt voor het eerst naar het sportcomplex van DCV aan het Waalplantsoen in Krimpen aan den IJssel. De locatie zal omgetoverd worden tot een unieke danstempel waarin liefhebbers van oude soul, disco, lekker eten en drinken 100% aan hun trekken komen.

Een nostalgische dansfeest met originaliteit, klasse en passie. Zo kunnen we The Soul Factory het best omschrijven. Een feest waarbij oude hits worden afgewisseld met bijzondere live-acts en verrassingen. Zo zullen o.a. Miss Marjorie (ex. Mai Tai), The Philly Ladies (Dutch Three Degrees), Nuff Soul diverse andere artiesten spectaculaire live-acts verzorgen.
Verder zullen DJ Franko Diago (Soul Factory) en Ed van Katwijk (Discotheek Bristol) voorafgaand aan en tussen de diverse optredens door de beste tracks van de afgelopen bijna vijftig jaar draaien.

Maar er is meer! Omdat we al om 17.00 uur starten, kun je voor € 12,50 extra gebruik maken van onze Soul Factory BBQ. Dit arrangement (entreekaart + bbq, € 30,- ) kan alleen in de voorverkoop geboekt worden. Natuurlijk zijn er op de avond zelf ook andere lekkernijen verkrijgbaar. U zult dus niet omkomen van de honger.

Indien u vragen heeft omtrent onze arrangementen verzoeken wij u contact op te nemen met : Frank Hoofdman, 06 5044 9044

Kaarten zijn te bestellen via F.W. Hoofdman 06 5044 9044, de kaarten worden persoonlijk bezorgd.