O.N.V.Z. Zorgverzekeraar (Open Dag)
Wij hebben de totale organisatie van onze open dag uit handen gegeven aan Home Evenementen. Ze hebben zichzelf overtroffen. De hele organisatie was tot in de puntjes verzorgd. De open dag was dan ook een doorslaand succes. Wij zullen in de toekomst absoluut gebruik blijven maken van hun diensten.

Intratuin (Personeelsuitje)
Vanwege de voorjaarsdrukte waren we vergeten ons personeelsuitje te organiseren. Na een tip zijn we bij Home Evenementen terecht gekomen. Zij hebben in nog geen drie weken tijd een compleet strandevenement in elkaar gezet dat leuk en zeer spectaculair was. Gelukkig weten we nu waar we moeten zijn als er iets georganiseerd moet worden. Bedankt voor deze onvergetelijke dag.

IJsselland Ziekenhuis (Personeelsfeest)
In 1 woord TOP! Wij hadden ons uitje aan het strand in Rockanje. Alles was tot in de puntjes geregeld. Home Evenementen heeft haar sporen bij ons al verdiend. Zij starten waar andere bureaus stoppen. Ze bieden kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Eindelijk eens iets leuks, beter dan de feesten die wij voorheen hadden. Een aanrader!

Rabo Bank (Ladies Day)
Wij hadden onze jaarlijkse uitje deze keer aan Home Evenementen uitbesteed. Het resultaat was verbluffend. Eindelijk eens een bureau dat met een leuk, interactief, programma kwam. Boeiende workshops, lekkere hapjes en een sfeervolle ambiance. Onze dag uit was in 1 woord : Grandioos.